Dark ’n Stormy
Dark ’n Stormy, zo kunnen we het weer wel noemen van de afgelopen week in Nederland. In de wereld van de cocktails is het ook
Dark ’n Stormy, zo kunnen we het weer wel noemen van de afgelopen week in Nederland. In de wereld van de cocktails is het ook
Champagne saai? Misschien wel een beetje… Tenminste als je het de hele avond wilt drinken. Gelukkig hebben wij een aantal champagne cocktails in ons menu.
Een scheutje drank, wat limoensap, schepje suiker, beetje roeren en nog wat shaken. Cocktails maken is net als koken. Er is een recept, maar een
Wanneer drink je een cocktail? Begin je al tijdens de brunch of wacht je tot de borrel? Drink je ze tijdens het diner of erna? Alles
Wat hebben we genoten op Into the Great Wide Open. Memorabele momenten beleefd bij de gin&tonic bar. Mooie cocktails serveren op een prachtige locatie aan
Marie Eerder introduceerden we Marie al op onze blog. Daar vertelde ze dat ze net een nieuwe dessert cocktail had bedacht tijdens een personeelsfeest. We
De Rose Fizz is het drankje van de zomer van 2015. De Rose Fizz maak je met gin en rose lemonade van Fentimans afgemaakt met rozenblaadjes
Ondanks de oorsprong van de cocktail meerdere verhalen kent, kunnen we een ding wel stellen: de Tikicultuur heeft sterk bijgedragen aan de populariteit van exotische cocktails. De
Aanstaande vrijdag organiseert Rising Moon een Fentimans Only Cocktail Bar tijdens de opening van K’OOK, een spiksplinternieuwe kookwinkel. We serveren daar een Cuba Libre gemaakt
Fris, dorstlessend en een beetje pittig. Deze aangename combinatie van smaken maakt van de Moscow Mule een favoriet voor velen. Maar wat is eigenlijk het
Misschien wel het meest felbegeerde feestje in Amsterdam: Het Boekenbal. De plek waar schrijvend Nederland en andere graag geziene gasten zich verzamelen. Ieder jaar is het