Aan de slag met cocktails

Een scheutje drank, wat limoensap, schepje suiker, beetje roeren en nog wat shaken. Cocktails maken is net als koken. Er is een recept, maar een cocktail maak je op gevoel. Ook drinkt de een zijn cocktail zoeter dan de ander. Smaken verschillen, onder drinkers en onder de makers. Hoogste tijd voor een interne Rising Moon Workshop voor gevorderden. Afgelopen woensdag 25 november kwam het hele Rising Moon Team samen in een uitgestorven Melkweg om aan de slag te gaan met onze eigen cocktails.

Aan het woord was Laura. Alweer tien jaar geleden hebben zij en Omar samen Rising Moon opgezet en de cocktails bedacht. Als bedenker van de cocktails weet zij als geen ander hoe ze moeten smaken. Het oude receptenboekje werd weer uit de kast gehaald en we gingen aan de slag met cocktails.

We maakten de Caiprinha en de Vampierre, we proefden het verschil tussen twee verschillende gin & tonics, we hadden discussies of er crushed ijs of blokjes ijs in de blender gaat voor de Aardbeien Margarita. Tips en trucs werden onderling uitgedeeld en het zo werd het nog een lange avond met heel veel cocktails.

Wil jij ook zelf aan de slag met cocktails? Dat verzorgen we ook. Samen met jou gaan maken we je favoriete cocktail, precies op smaak zoals jij hem lekker vindt.

Aan de slag met cocktails

Zelf aan de slag met cocktails

Aan de slag met cocktails

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!