Onze signature cocktails

De beste cocktails op elke locatie.

vampierre cocktail

de Vampierre

Wij hopen dat we deze een keer kunnen drinken op een terras in Parijs. In 2005 had onze allereerste sponsor had een 8 jaar oude Pierre vodka waar ze meer aandacht voor wilden. Wij bedachten de Vampierre: framboos, basilicum en vodka. Krachtig met een fris-zoet accent.

lazy-laura cocktail geel

de Lazy Laura

Vol en tropische van smaak: geinspireerd op de peren Looza! Voedzaam en referent naar de allermooiste. Met mango, tequila en vodka. Romig fris met een tequila bite.

gin-juice cocktail

de Gin & Juice

In de gouden Gin Tonic tijd heeft Fentimans zich onderscheiden met echt lekkere tonic. Nu hebben we de Gin&Juice ontworpen, superlekker met de Fentimans Rubarb Tonic, lycheesap, grapefruit en gebrande rozemarijn. Big up Snoop.

Prijslijst

Een kleine selectie van de cocktails die wij schenken.

Wat is de prijs?

Bij het huren van een cocktailbar zijn er veel mogelijkheden. En de prijs is afhankelijk van het aantal gasten, wat je voor de cocktailbar wilt uitgeven en welke cocktails je op het menu wilt. Bijv. 75 Caipirinha's kunnen wij maken voor 750 euro. Ervaring is dat voor ieder realistisch budget, er een voorstel is welke goed werkt voor jou en voor ons.

Stap 1

Hoeveel gasten komen er?

Voor het aantal cocktails kan je uitgaan van 2x het aantal gasten dat je verwacht. En dan hou je rekening met gasten die niet drinken en gasten die meer drinken. 

Stap 2

Kies je budget?

Het is goed om te weten wat je wilt uitgeven aan de cocktails want dan kunnen we binnen dat budget een voorstel doen. En dan zal je zien dat er veel mogelijk is.

Stap 3

Een cocktail menu samenstellen

Wellicht heb je voorkeur voor bepaalde cocktails en die kunnen we zeker maken. Ook is het goed om de cocktails onderling aan te passen zodat je een gebalanceerd aanbod hebt van cocktails voor jouw gasten.