In no-time een feest met klasse

Gegarandeerd indruk met een gin-tonic bar

De gin-tonic is terug van weggeweest. Deze dorstlesser is al een aantal zomers lang dé winnaar op het gebied van cocktails en daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! De basis van dit heerlijke drankje is vrij simpel: gin, tonic en ijs. Maar de perfecte gin-tonic is nog niet zo 1,2,3 gemaakt. Wil jij echt indruk maken op vrienden of collega’s? Dan kun je nu een gin-tonic bar huren bij Rising Moon. Onze creatieve shakers maken de lekkerste gin-tonics waar je vrienden versteld van staan.

Vers fruit, mooie gins en de beste tonics

Heerlijke smaakcombinaties

Wij denken actief met je mee

dé hype van het moment

Gin-tonic

De afgelopen jaren heeft de gin-tonic een enorme opmars gemaakt. In 2013 was dit verfrissende drankje al erg populair in Nederland, maar nooit eerder was het zo gewild. Het drankje heeft gezorgd voor een revolutie in cocktailland. We willen steeds meer verse producten en worden ons bewuster van wat we drinken. Natuurlijk spelen de shakers van Rising Moon daar op in. Wij werken enkel met verse vruchten, de meest exclusieve gins en de lekkerste tonics. Het is dan ook 100% zeker dat deze galante cocktail jou en je vrienden enorm zal verrassen. Wil jij onze unieke creaties zelf proeven? Dan is het mogelijk om een gin-tonic bar te huren bij Rising Moon!

Je eigen twist aan de gin-tonics

Gin-tonic bar huren in stijl

Bij Rising Moon is het mogelijk om je eigen ‘twist’ te geven aan de gin-tonics die jij op jouw feest wil serveren. In overeenstemming met onze bartenders kun je het drankje maken dat perfect aansluit bij iedere gelegenheid.

Op de dag van je vrijgezellenfeest, themaparty, slagen of verjaardag wordt dan een unieke gin-tonic geschonken. Romantische rozenblaadjes? Kan geregeld worden! Dat is het leuke van een gin-tonic bar huren: jij bepaalt in welke stijl er die avond gedronken wordt.

Wat zijn de kosten

Een gin-tonic bar huren?

Dat is heel eenvoudig. Vraag een offerte aan bij Rising Moon en wij maken samen een plan dat aansluit op jouw behoeften. We houden het eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel.

Een idee van de kosten: 80 cocktails kan al vanaf 500 euro (ex btw). Hebben je vrienden meer dorst dan gedacht? Geen stress! Wij hebben altijd genoeg ingrediënten bij ons. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door onze cocktailmakers.

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of bellen met Itai op 06-57572636.

Neem contact op

Onze gin-tonic bar huren?

Op zoek naar gin-tonic bar die jouw feest gegarandeerd tot succes gaat maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!