In no-time een feest met klasse

Gin-tonic bar huren: Gegarandeerd indruk

De gin-tonic is weer helemaal terug van weggeweest!

Deze dorstlesser is al enkele zomers lang weer helemaal in en als je denkt aan cocktails dan is de perfecte gin-tonic iets wat niet mag ontbreken. Maar je favoriete gin cocktail is nog niet zo makkelijk gemaakt.

Wil jij indruk maken op je vrienden en collega’s. Kies dan voor gin-tonic catering bij Rising Moon. Onze professionele cocktailshakers maken de lekkerste gin cocktails waar je vrienden, collega’s en familie van versteld zullen staan.

Vers fruit, mooie gins en de beste tonics

Heerlijke smaakcombinaties

Wij denken actief met je mee

dé hype van het moment

Gin-tonic

De gin tonic heeft de laatste jaren een enorme opmars gemaakt. In 2013 was dit verfrissende drankje al erg populair in Nederland, maar de gin was nog nooit zo gewild in Nederland.

We willen steeds meer verse producten en we willen ons bewust zijn van wat we drinken. Natuurlijk spelen de shakers van Rising Moon daar op in met verschillende soorten gins. Dat is namelijk ook het unieke aan gin-tonics.

Dus wil jij een mobiele gin-tonic bar huren voor op je feestje? Kies dan voor Rising Moon.

Een drankje van vele gezichten

Het is een drankje waarbij de mogelijkheden ongekend ver reiken. Wij werken enkel met verse vruchten (limoen, citrusvruchten, etc.), de meest exclusieve gins en zo verzorgen wij een 100% galante cocktail die jou en je vrienden zal verrassen.

Je eigen gin-tonic bar huren komt met meer dan een leuk verhaaltje, het wordt een ervaring om nooit meer te vergeten. Wil je een feestje met verschillende gins en ingrediënten? Dan kun je een mobiele bar huren bij Rising Moon.

Een feest in jouw eigen stijl

Gin-tonic bar huren voor jouw feest

Een gin-tonic bar huren op jouw feest is erg leuk! Je hebt altijd een ervaring om na te vertellen. En het leuke van Rising Moon is dat wij ons aanpassen aan jouw stijl. Onze bartenders passen de avond helemaal aan naar jouw wensen.

Gin tonic bar huren voor een themaparty?

Bij Rising Moon is het mogelijk om je eigen ‘twist’ te geven aan de gin-tonics die jij op jouw feest wil serveren. In overeenstemming met onze bartenders kun je het drankje maken dat perfect aansluit bij iedere gelegenheid.
 

Op de dag van je vrijgezellenfeest, themaparty, slagen of verjaardag wordt dan een unieke gin-tonic geschonken. Romantische rozenblaadjes? Kan geregeld worden! Dat is het leuke van een gin-tonic bar huren: jij bepaalt in welke stijl er die avond gedronken wordt.

Vragen? Neem contact op!

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op! We gaan dat met elkaar in gesprek over wat er mogelijk is.

 

Als je van tevoren weet hoeveel gasten er komen en wat je wensen zijn, kunnen we zo snel mogelijk aan de slag. We zetten de datum vast en onze cocktailshakers houden rekening met de ingrediënten van de drankjes. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Wat mag je verwachten?

Een gin-tonic bar huren op locatie

Als er een gin-tonic bar op locatie wordt gehuurd dan mag je verwachten dat de gin-tonic catering tot in de puntjes geregeld is. De cocktails worden precies geserveerd zoals jij wilt.

Gaan we nog wat langer door? Dat kan, er zijn altijd genoeg flessen drank, en genoeg glaswerk op locatie aanwezig om nog een drankje extra te maken. Onze bartenders zijn overal op voorbereid!

Welke cocktails krijg je bij cocktail catering?

Natuurlijk maken we de lekkerste gin-tonic cocktails, maar er is meer mogelijk. We hebben een gevarieerd menu, zodat iedereen van de lekkerste cocktails kan genieten.

Het veelzijdige menu

Wij bieden een gevarieerd aanbod tussen vers fruit, kruiden en drank.

Dit zijn enkele voorbeelden van ons aanbod als je een mobiele cocktailbar huurt:

  • Caipirinha: € 10,50 – Cachaca, Limoen & Suiker

  • Lazy Laura: € 12,50 – Tequila, Vodka, Limoen, Mango & Spice Mix

  • Spicy Dark ’n Stormy: € 12,50 – Rum, Limoen, Rode peper & Fentimans Ginger Beer

  • Gin & Juice: € 12,50 – Gin, Limoen, Lychee sap, Rozemarijn & Fentimans Pink Rhubarb Tonic

  • Moon Mojito: € 11,00 – Rum, Limoen, Munt & Bruiswater

  • Vampierre: € 11,00 – Vodka, Framboos, Limoen & Basilicum

Gasten die geen alcohol drinken?

Er zijn ook vaak genoeg gasten aanwezig die geen alcohol drinken. Dat begrijpen we bij Rising Moon maar al te goed. 

Zo maken wij ook de lekkerste mocktails, zodat de bob, kinderen en andere niet-drinkers ook van authentieke cocktails kunnen genieten. Zo biedt jij het ideale feest voor al je gasten. 

Wat zijn de kosten

Een gin-tonic bar huren?

Dat is heel eenvoudig. Vraag een offerte aan bij Rising Moon en wij maken samen een plan dat aansluit op jouw behoeften. We houden het eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel.

Een idee van de kosten: 80 cocktails kan al vanaf € 500 (ex btw). Blijken je vrienden toch meer dorst te hebben dan gedacht? Geen stress! Wij hebben altijd genoeg ingrediënten bij ons en kunnen dus altijd langer doorschenken als jij dat wenst. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door onze cocktailmakers.

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of bellen met Itai op 06-57572636.

Neem contact op

Onze gin-tonic bar huren?

Op zoek naar gin-tonic bar die jouw feest gegarandeerd een succes zal maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!