Bedrijfsfeest? Vergeet de cocktails niet!

Feestelijke borrels

Wilt u een keer iets anders op uw personeelsfeest dan alleen bier, fris en wijn? Dan hebben wij een leuk alternatief: een cocktailbar huren!

Cocktails van Rising Moon zorgen voor sfeer op een feestje. Waar we ook komen, we zetten altijd een mooie bar neer: met een breed assortiment, veel vers fruit en enthousiaste cocktailmakers. Bekijk het cocktailmenu, kies wat u lekker vindt en wij zorgen voor passende drankjes, een bar, glazen en de rest. We hebben niets nodig en laten alles achter zoals het was. Cocktails verwant aan een thema? Of uw medewerkers zelf de cocktails laten maken? Dat kan!

Onze werkwijze

Samen bekijken we hoeveel cocktails uw gasten zullen drinken en spreken we een prijs af. De berekening van de kosten houden we eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel. Ook bier, fris, wijn, limonade en hapjes kunnen wij meenemen. Gaan we toch langer door? Geen probleem! We hebben altijd voldoende ingrediënten bij ons.

Meer informatie over een cocktailbar op uw bedrijfsfeest?

Neem onze brochure door of neem contact op op 06-39403981, via mail op: cocktails@risingmoon.nlof vraag online een offerte aan.

CHIN CHIN!

2mensen_bar