Bedrijfsfeesten op een hoger niveau

Cocktails op jouw bedrijfsfeest

Wilt u een keer iets anders op uw personeelsfeest dan alleen bier, fris en wijn? Dan hebben wij een leuk alternatief: een cocktailbar huren!

Mogelijk op iedere locatie

Op jullie kantoor is er zeker een mooie plek voor onze cocktailbar. Voor het raam, op het terras, in de keuken: geen plek waar we niet eerder hebben gestaan.

Geen afwas, wij ruimen alles weer op

We hebben een uur nodig om de bar op te bouwen en ons voor te bereiden. En ook een uur om alles weer netjes achter te laten.

De bar, ingrediënten & glazen zijn mee

Wij zorgen voor alles: het enige wat jij hoeft te doen is onze cocktails proeven en aan te geven wat je wilt. 

Kwaliteit boven alles

Feestelijke borrels

Cocktails van Rising Moon zorgen voor sfeer op een feestje. Waar we ook komen, we zetten altijd een mooie bar neer: met een breed assortiment, veel vers fruit en enthousiaste cocktailmakers.

Bekijk het cocktailmenu, kies wat u lekker vindt en wij zorgen voor passende drankjes, een bar, glazen en de rest. We hebben niets nodig en laten alles achter zoals het was. 

Cocktails verwant aan een thema? Of uw medewerkers zelf de cocktails laten maken? Dat kan!

U zegt wat u wilt, wij doen de rest

Onze werkwijze

Samen bekijken we hoeveel cocktails uw gasten zullen drinken en spreken we een prijs af.

De berekening van de kosten houden we eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel. Ook bier, fris, wijn, limonade en hapjes kunnen wij meenemen.

Gaan we toch langer door? Geen probleem! We hebben altijd voldoende ingrediënten bij ons.

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!