Iedereen is mobiel, dus waarom niet je cocktailbar?

Mobiele cocktailbar huren in Amsterdam

Ben je van plan om een feest te geven, bijvoorbeeld omdat je geslaagd bent, en wil je dit vieren met je vrienden of familie onder het genot van de lekkerste cocktails? Of ga je een bruiloft in de open lucht vieren en ben je daarom op zoek naar een mobiele cocktailbar op locatie vol met luxe cocktails?

Bij Rising Moon huur je eenvoudig mobiele bars op de gewenste locatie in Amsterdam. Een scherpe prijs met verschillende mogelijkheden. Met een mobiele cocktailbar op locatie wordt ieder feest een daverend succes!

Geen omkijken naar de bar

Unieke drankjes die je gasten zullen verrassen

Uit te breiden met andere dranken en hapjes

Niet zomaar een bar

Een mobiele cocktailbar

Je hebt besloten dat je dit jaar tóch je verjaardag gaat vieren. Of je hebt je vriendin ten huwelijk gevraagd, bent eindelijk afgestudeerd of je hebt gewoon zin in een feestje. 

Wat je ook wilt vieren, maak het jezelf gemakkelijk met de mooiste cocktailbar op locatie en heerlijke cocktails. Bij Rising moon ben je dan aan het goede adres. Bij ons kun je eenvoudig een cocktailbar huren. 

En dan niet zomaar een bar, maar een mobiele cocktailbar

Professionele cocktailshaker inhuren met passie voor het vak

De professionele cocktailshakers van Rising Moon serveren de lekkerste cocktails en verzorgen feesten waar écht aan jouw wensen wordt voldaan. 

Je kunt een goed geregeld feest verwachten met een professionele cocktailmaker met passie voor het vak. Je zet een aantal sta tafels neer, en je krijgt per direct een heel ander soort feest met een unieke ervaring.

Omdat je geen omkijken hebt naar mobiele cocktailbars, kun je zelf ook genieten van de top avond. Je hebt alle tijd om te praten, lachen en dansen met je gasten, terwijl je zelf van een Moscow Mule, Rose Fizz of Dark ‘n Stormy nipt. Perfect, toch?

je gasten voorzien van een uniek en feestelijk drankje

Voordelen van een mobiele cocktailbar huren

Bij Rising Moon hebben we een gevarieerd assortiment aan opties voor jouw feestje. Of dit nu een persoonlijk of een bedrijfsfeest is.

We hebben een uitgebreide menukaart met zowel alcoholische als non-alcoholische dranken. Je kunt een luxe mobiele cocktailbar op locatie verwachten waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Voordelen van een mobiele cocktailbar huren

De redenen voor het huren van een mobiele cocktailbar voor je evenement zijn eindeloos. Wil je gewoon eens verschillende lekkere cocktails proeven, een chique touch geven aan je feestje, of gewoon eens wat anders dan een glaasje wijn of een biertje? 

Wat je redenen ook zijn, een mobiele cocktailbar is een goede aanvulling op ieder feestje. En het is toch ook heerlijk dat het personeel de bar gewoon voor je opruimt na afloop? 

Bij Rising Moon wordt alles van top tot teen voor je geregeld voor je feest, van de bar tot de cocktail en het ijs, van opbouwen tot het shaken door de cocktailshakers tot zelfs het glaswerk.

Even concreet

We zetten nog even concreet voor je op een rijtje wat de voordelen zijn van een mobiele cocktailbar huren bij Rising Moon:

  • Wij bieden een complete uitvoering. Je hebt dus geen omkijken naar opbouwen, runnen en afbouwen van de bars, want wij regelen alles voor je, zodat het feest compleet is.
  • Unieke en bekende drankjes die je gasten zullen verrassen, van een Gin Tonic en een Mojito, tot het meest feestelijke drankje: een Dark ’n Stormy.
  • Professionele cocktail catering, want wij shaken alleen unieke cocktails met fris- en sterke dranken van de beste merken voor de hoogste kwaliteit cocktails.
  • Ook kan er voor alcoholvrije cocktails gezorgd worden voor diegene die geen alcohol drinken. Zo kan de bob van heerlijke alcoholvrije cocktails genieten en toch veilig naar huis rijden. 
  • Mogelijkheid om naast de cocktail ook bier, wijn, fris, limonade en hapjes toe te voegen voor je evenement
  • Cocktails zijn natuurlijk het lekkerste met verse vruchten. Alles wordt voor je geregeld, zo ook de kers op de taart. Ons personeel verzorgt lekker vers fruit voor jouw cocktails.luxe 

Themafeest? Leuk!

Cocktails in thema of kleur

Wil je een themafeest waar de cocktails naar jouw wensen zijn aagepast, dat kan met een cocktailbar en de cocktail catering van Rising Moon. Wie houdt er nu niet van een themafeest? 

Denk aan een bepaalde kleur of stijl, zoals vintage of landelijk, of denk bijvoorbeeld aan de cocktail die het bruidspaar dronk toen zij elkaar ontmoetten, drankjes in Mexicaanse sferen of een gin-tonicbar. It’s up to you! Wij toveren onze mobiele cocktailbar om zodat deze helemaal in de stijl van jouw feestje is.

Zo werkt het huren van mobiele bars

De 'Rising Moon' manier

Een mobiele cocktail bar reserveren bij Rising Moon, hoe gaat dat in zijn werk? Bij ons heb je een ruime en scherpe offerte. Een cocktailbar huren bij Rising Moon past altijd binnen je budget. 

Samen maken we een inschatting van het aantal cocktails dat je gasten zullen drinken. Over het algemeen leert onze ervaring dat je kunt rekenen op twee cocktails per persoon, en dan houd je rekening met de niet-drinkers.

Als het gaat om kosten zijn wij heel eenvoudig

Als het om kosten gaat zijn houden wij ervan om het eenvoudig te houden. Jij geeft aan wat je wilt besteden, wij geven een passend voorstel voor hoeveel cocktails we kunnen maken. Op basis daarvan spreken wij een prijs af.

Wil je meer? Een DJ booth, eten, extra hapjes, toch wel een aantal biertjes? We hebben goede contacten met een dj, cateraar en limonade-expert. Naast cocktails kunnen we trouwens ook bier, wijn, fris, limonade en hapjes verzorgen.

Gaat het feest onverwachts langer door? Dat is een goed teken en tevens geen probleem. Onze shakers hebben altijd voldoende extra ingrediënten bij zich om extra cocktails te shaken.

Neem contact op

Onze mobiele bar huren?

Op zoek naar een mobiele cocktailbar in Amsterdam die jouw feest gegarandeerd tot succes gaat maken met een geweldige sfeer? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!