Zelf cocktails maken als bedrijfsuitje

Het leukste bedrijfsuitje

Het maken van cocktails hoeft niet moeilijk te zijn. Zolang je de basisvaardigheden kent en je gevoel ontwikkelt voor verhoudingen én de juiste materialen hebt.

In een workshop van 1,5 uur leert een shaker hoe je drie verschillende cocktails maakt, proeft en drinkt. Leuk als teambuilding-uitje, of gewoon gezellig met vrienden thuis en dat kan al vanaf 25 euro (ex btw).

We leren je niet alleen hoe je aan de hand van een recept een cocktail maakt, maar ook hoe je de cocktailmaterialen goed gebruikt. Na een workshop hoef je jezelf niet in de vingers te snijden en weet je alles over de juiste hoeveelheden zodat de cocktails écht lekker worden.

Liever een cocktail workshop in Amsterdam? Ook dat is zeker mogelijk bij Ringmoon.

Wat we bij dit soort workshops merken dat het meer een cocktailborrel is en dat komt door onze manier van aanpak. Er zijn verschillende cocktailmakers die op diverse plekken in de ruimte staan. Iedere plek heeft een andere cocktail en de gasten kunnen onder begeleiding die cocktail maken. Dat werkt goed omdat de gasten een op een met de cocktailmaker aan de slag gaat. Daarna is het ontzettend leuk om de gemaakte cocktails onderling te beoordelen. Naast het leren van het maken van de cocktails, ontstaat er een gemoedelijke borrelsfeer. We merken dat uiteindelijk elk gesprek op cocktails terecht omdat iedereen zijn eigen smaak van een bepaalde cocktail heeft gemaakt. Dat maakt dat onze cocktailworkshop speels is, maar je ook echt lekkere cocktails leert maken.

De kosten zijn eenvoudig. Je geeft je budget aan aan en wij doen een passend voorstel!

Aan de slag?

Blader onze brochure door, neem contact op op 06-39403981, mail cocktails@risingmoon.nl, of vraag online een offerte aan.

CHIN CHIN!

Rising Moon Crew 20130717-17-45-37