Cocktail workshop

Zelf cocktails maken!

Zin in een cocktail workshop? Hier leer je zelf de lekkerste drankjes te maken waarmee jij thuis de perfecte gastheer of gastvrouw kunt zijn voor jouw bezoek. Een cocktailworkshop is heel leuk als uitje of vrijgezellenfeest. Ook leuk als teambuilding-activiteit, of gewoon gezellig met vrienden.

Al vanaf 42,50 euro

Bij onze locatie met max 8 man een uur 4 cocktails maken en proeven. Of met meer personen op een eigen of gehuurde locatie.

Mogelijk op elke locatie

Geen plek is ons te gek: in een bedrijfsloods, op een weiland of op het strand. Heerlijk om cocktails te leren.

Wij nemen alles mee

Bar, verse ingrediënten, drank, cocktail materialen, glazen en het ijs nemen we allemaal mee!

Maak, proef en drink

De beste cocktail leren maken

Wil je leren hoe je de perfecte Tequila Sunrise maakt, een welbekende mojito of een exotische Caipirinha? In een workshop van 1,5 uur leert een shaker hoe je drie verschillende cocktails maakt, proeft en drinkt. Tijdens het maken van cocktails, ontdek je ook alles over het ontstaan van de cocktail en zijn populariteit door de jaren heen. Onze professionele shakers vertellen je tijdens de cocktailworkshop ook alles over bleden, shaken, stirren en strainen.

Cocktails maken als een professional

Het maken van cocktails hoeft niet moeilijk te zijn

Zolang je de basisvaardigheden kent en je gevoel ontwikkelt voor verhoudingen én de juiste materialen hebt, dan kan ook jij cocktails maken. We leren je niet alleen hoe je aan de hand van een recept een cocktail maakt, maar ook hoe je de cocktailmaterialen goed gebruikt. Na een workshop hoef je jezelf niet in de vingers te snijden en weet je alles over de juiste hoeveelheden zodat de cocktails écht lekker worden.

In plaats van een cocktailworkshop op de door jouw gekozen locatie, liever een cocktail workshop in Amsterdam? Ook dat is zeker mogelijk bij Rising Moon.

Cocktail workshop of cocktailborrel

Iedere plek een andere cocktail

Wat we bij onze cocktails workshops merken is dat het meer een cocktailborrel is. En dat komt door onze manier van aanpak. Er zijn verschillende cocktailmakers die op diverse plekken in de ruimte staan. Iedere plek heeft een andere cocktail en de gasten kunnen onder begeleiding die cocktail maken. Dat werkt goed omdat de gasten direct met de cocktailmaker aan de slag gaat. 

Daarna is het ontzettend leuk om de gemaakte cocktails onderling te beoordelen. Naast het leren van het maken van de cocktails, ontstaat er een gemoedelijke borrelsfeer. We merken dat uiteindelijk elk gesprek op cocktails terecht omdat iedereen zijn eigen smaak van een bepaalde cocktail heeft gemaakt. Dat maakt dat onze cocktailworkshop speels is, maar je ook echt lekkere cocktails leert maken.

aan de slag?

Ons inhuren voor jouw cocktail workshop?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw cocktail workshop gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!