Cocktail workshop: zelf cocktails maken!

Zin in een cocktail workshop? Hier leer je zelf de lekkerste drankjes te maken waarmee jij thuis de perfecte gastheer of gastvrouw kunt zijn voor jouw bezoek. Een cocktailworkshop is heel leuk als uitje of vrijgezellenfeest. Ook leuk als teambuilding-activiteit, of gewoon gezellig met vrienden thuis. En dat al vanaf 25 euro (ex btw) bij Risingmoon.nl. Wij nemen alle ingrediënten en benodigdheden mee naar jouw locatie, zodat je zelf nergens om hoeft te denken. Onze cocktail workshop kan op elke locatie gehouden worden. Het enige wat je nodig hebt is een grote tafel waar alle deelnemers omheen kunnen staan.

Cocktailworkshop: maak, proef en drink

Wil je leren hoe je de perfecte Tequila Sunrise maakt, een welbekende mojito of een exotische Caipirinha? In een workshop van 1,5 uur leert een shaker hoe je drie verschillende cocktails maakt, proeft en drinkt. De cocktails die we maken, Je ontdekt ook alles over het ontstaan van de cocktail en zijn populariteit door de jaren heen. En onze professionele shakers vertellen je tijdens de cocktailworkshop alles over bleden, shaken, stirren en strainen.

Cocktails maken als een professional

Het maken van cocktails hoeft niet moeilijk te zijn. Zolang je de basisvaardigheden kent en je gevoel ontwikkelt voor verhoudingen én de juiste materialen hebt. We leren je niet alleen hoe je aan de hand van een recept een cocktail maakt, maar ook hoe je de cocktailmaterialen goed gebruikt. Na een workshop hoef je jezelf niet in de vingers te snijden en weet je alles over de juiste hoeveelheden zodat de cocktails écht lekker worden.

In plaats van een cocktailworkshop op de door jouw gekozen locatie, liever een cocktail workshop in Amsterdam? Ook dat is zeker mogelijk bij Ringmoon.

Cocktail workshop of cocktailborrel

Wat we bij onze cocktails workshops merken is dat het meer een cocktailborrel is. En dat komt door onze manier van aanpak. Er zijn verschillende cocktailmakers die op diverse plekken in de ruimte staan. Iedere plek heeft een andere cocktail en de gasten kunnen onder begeleiding die cocktail maken. Dat werkt goed omdat de gasten een op een met de cocktailmaker aan de slag gaat. Daarna is het ontzettend leuk om de gemaakte cocktails onderling te beoordelen. Naast het leren van het maken van de cocktails, ontstaat er een gemoedelijke borrelsfeer. We merken dat uiteindelijk elk gesprek op cocktails terecht omdat iedereen zijn eigen smaak van een bepaalde cocktail heeft gemaakt. Dat maakt dat onze cocktailworkshop speels is, maar je ook echt lekkere cocktails leert maken.

Aan de slag?

De kosten zijn eenvoudig. Je geeft je budget aan aan en wij doen een passend voorstel!

Blader onze brochure door, neem contact telefonisch op via 06-39403981, mail naar cocktails@risingmoon.nl, of vraag online een offerte aan.

CHIN CHIN!

Rising Moon Crew 20130717-17-45-37