Cocktail workshop

Zelf cocktails maken!

Zin in cocktail workshops? Met onze cocktail workshops leer je zelf de lekkerste drankjes te maken waarmee jij thuis de perfecte gastheer of gastvrouw kunt zijn voor jouw bezoek. Een cocktail workshop is heel leuk als uitje of vrijgezellenfeest. Ook leuk als teambuilding-activiteit, of gewoon voor een gezellige avond met vrienden en een cocktailworkshop thuis.

Al vanaf 42,50 euro

Bij onze locatie met max 8 man een uur 4 populaire cocktails maken en proeven. Of met meer personen op een eigen of gehuurde locatie.

Mogelijk op elke locatie

Geen plek is ons te gek: in een bedrijfsloods, op een weiland of op het strand. Niks is te gek voor een cocktail workshop plek. Heerlijk om cocktails te leren.

Wij nemen alles mee

Bar, verse ingrediënten, flessen drank, cocktail materialen, glazen crushed ice en alle andere benodigdheden nemen wij mee!

Maak, proef en drink

De beste cocktail leren maken

Wil je leren hoe je de perfecte Tequila Sunrise maakt, een welbekende mojito of een exotische Caipirinha? In onze cocktail workshops van 1,5 uur leert een shaker hoe je drie verschillende cocktails maakt, proeft en drinkt. Tijdens het maken van heerlijke cocktails, ontdek je ook alles over het ontstaan van de cocktail en zijn populariteit door de jaren heen. Onze professionele shakers vertellen je tijdens de cocktailworkshop ook alles over bleden, shaken, stirren, strainen en leren je alle ins en outs van het cocktail shaken en maken.

Cocktails maken als een professional

Het maken van cocktails hoeft niet moeilijk te zijn

Zolang je de basisvaardigheden kent en je gevoel ontwikkelt voor verhoudingen én de juiste materialen hebt, dan kan ook jij de lekkerste cocktails shaken. We leren je niet alleen hoe je aan de hand van een recept een cocktail maakt, maar ook hoe je de cocktail materialen goed gebruikt. Na onze complete workshop cocktails maken hoef je jezelf niet in de vingers te snijden en weet je alles over de juiste hoeveelheden zodat je de lekkerste nieuwe of klassieke cocktails maakt.

In plaats van een cocktail workshop op de door jou gekozen unieke locatie, liever een cocktail workshop in Amsterdam? Ook dat is zeker mogelijk bij Rising Moon.

Cocktail workshop of cocktailborrel

Iedere plek een andere cocktail

Wat we bij onze cocktails workshops merken is dat het meer een cocktailborrel is. En dat komt door onze manier van aanpak. Er zijn verschillende cocktailmakers die op diverse plekken in de ruimte staan. Op iedere plek worden verschillende soorten cocktails gemaakt en de gasten kunnen onder begeleiding die van een professionele shaker de cocktail maken. Dat werkt goed omdat de gasten direct met de cocktailmaker aan de slag gaan. 

Daarna is het ontzettend leuk om de gemaakte cocktails onderling te beoordelen. Naast het leren van het maken van de lekkerste cocktails, ontstaat er een gemoedelijke borrelsfeer. We merken dat uiteindelijk elk gesprek op cocktails terechtkomt omdat iedereen zijn eigen smaak van een bepaalde cocktail heeft gemaakt. Dat maakt dat onze cocktail workshop speels is, maar je ook echt lekkere cocktails leert maken.

Zijn er één of meerdere van jullie (liever) geen alcohol drinken? Dan is het uiteraard ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te maken. Hiermee geniet je nog steeds van overheerlijke cocktails.

aan de slag?

Ons inhuren voor jouw cocktail workshop?

Op zoek naar professionele cocktailshakers die jouw cocktail workshop gegarandeerd tot succes gaan maken en jou de fijne kneepjes van het vak leren? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op om een cocktail workshop te boeken