Cocktails maken het feest!

Cocktailbar huren

Weleens overwogen om een cocktailbar te huren? Een verjaardag, huwelijk of zomaar een feestje: onze cocktails zijn het gesprek van de dag!

Mogelijk op iedere locatie

Geen afwas, wij ruimen alles weer op

Wij nemen de bar, ingrediënten & glazen mee

Kwaliteit boven alles

Iedere party een cocktailparty

Je kunt een cocktailbar huren voor je verjaardag of voor bijvoorbeeld op je huwelijk. We zijn van de partij op bruiloften, kinderfeestjes, huis- en buurtfeesten en we proosten graag met je gasten op oud & nieuw. We hebben goede contacten met DJ’s, cateraars en zelfs limonade-experts om ook de kinderen en de virgin drinkers een onvergetelijk feest te geven.

Het belangrijkste is dat je geen omkijken hebt naar de drankjes van de cocktailbar. En dus meer tijd hebt voor je gasten. Geen gedoe met opruimen en iedereen drinkt (natuurlijk) echt lekkere cocktails. Onverwachte meevaller, je bespaart stiekem op het bier en de wijn. Cocktails in bepaalde kleuren of verwant aan een thema? Wij hebben voldoende cocktails in ons assortiment waarmee we aan de slag kunnen.

JIJ ZEGT WAT JE WILT, WIJ DOEN DE REST

Onze werkwijze

Samen bekijken we hoeveel cocktails je gasten zullen drinken en spreken we een prijs af.

De berekening van de kosten houden we eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel. Ook bier, fris, wijn, limonade en hapjes kunnen wij meenemen.

Gaan we toch langer door? Geen probleem! We hebben altijd voldoende ingrediënten bij ons.

Gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Cocktailbar huren? Wij als cocktailshaker weten maar al te goed hoeveel sensatie een cocktailbar huren kan toevoegen aan jouw feest.

 

Een cocktailbar huren bij Rising Moon is niet zomaar iets, wij laten al jouw wensen in vervulling gaan. Een cocktailbar huren zoals jij dat wilt, met Rising Moon kun je uitgaan van cocktailshakers die beschikken over professionaliteit en die jouw evenement naar een ander niveau tillen!

 

Cocktailbars zijn net die kleine toevoeging die bijvoorbeeld een bedrijfsfeest helemaal te gek maken. Wij shaken die heerlijke cocktails, uiteraard in kwalitatief en mooi glaswerk. Wij denken ook aan de ‘finishing touch’.

 

Heerlijke cocktails! Wat staat er op het menu?

Wij zijn professionele cocktailshakers en we hebben een heerlijk, gevarieerd en aanpasbaar menu. Het is echt onze passie en wij willen deze met jou delen op jouw eigen locatie.

 

Wij bieden een gevarieerd aanbod tussen vers fruit, kruiden en drank.

Dit zijn een aantal voorbeelden van de ons aanbod bij een mobiele cocktailbar huren:

 • Caipirinha: €10,50

  Cachaca, Limoen & Suiker

 • Lazy Laura: €12,50

  Tequila, Vodka, Limoen, Mango & Spice Mix

 • Spicy Dark ’n Stormy: €12,50

  Rum, Limoen, Rode peper & Fentimans Ginger Beer

 • Gin & Juice: €12,50

  Gin, Limoen, Lychee sap, Rozemarijn & Fentimans Pink Rhubarb Tonic

 • Moon Mojito: €11,00

  Rum, Limoen, Munt & Bruiswater

 • Vampierre: €11,00

  Vodka, Framboos, Limoen & Basilicum

 

Mobiele cocktailbar huren? Wat kost dat?

Wanneer je een cocktailbar gaat huren dan zijn er verschillende mogelijkheden. Wij leveren een echte cocktailbar, maar door middel van maatwerk. Zo kunnen wij een cocktailbar op locatie leveren voor alle evenementen.

Zo wordt je bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, of welk ander feest dan ook een daverend succes!

 

Hoe wordt de prijs dan berekend? Dat gaat door middel van een offerte, op die manier kunnen we bij iedere klant de persoonlijke benadering toepassen. Zo kunnen we al je wensen in vervulling laten gaan. De huur van een cocktailbar kan in prijs verschillen per klant afhankelijk van het maximumbudget dat je hebt. Ook daar houden we rekening mee zodat je een onvergetelijk feest geeft en alles binnen jouw budget kunt houden!

 

Cocktail bar huren: Vraag eenvoudig een offerte aan in slechts 3 stappen!

Bij ons vraag je voor een mobiele cocktailbar op locatie eenvoudig in drie stappen een offerte aan:

 1. Geef aan hoeveel mensen er komen. Voor het aantal cocktails geldt vaak dat je van 2 keer zoveel het aantal cocktails kunt uitgaan als dat je gasten hebt

 2. Vervolgens kies je jouw budget voor een cocktail bar huren. Denk daarbij ook aan de wensen voor het evenement. Wil je een kleine bar of een iets grotere? Een kleine cocktailbar is vanzelfsprekend goedkoper.

 3. De derde stap is het samenstellen van de lekkerste cocktails voor je evenement of feest. Wellicht heb je al een voorkeur voor bepaalde dranken. Cocktails kun je ook het beste onderling aanpassen (denk ook aan gasten die geen alcohol drinken). Dan heb je voor iedereen een gebalanceerd aanbod aan cocktails, op locatie!

Neem contact op

Een cocktailbar huren voor jouw feest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw feest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!