Heb je iets te vieren?

Cocktails maken het feest!

Weleens overwogen om een cocktailbar te huren? Een verjaardag, huwelijk of zomaar een feestje: onze cocktails zijn het gesprek van de dag!

Mogelijk op iedere locatie

Geen afwas, wij ruimen alles weer op

Wij nemen de bar, ingrediënten & glazen mee

Kwaliteit boven alles

Iedere party een cocktailparty

Je kunt een cocktailbar huren voor je verjaardag of voor bijvoorbeeld op je huwelijk. We zijn van de partij op bruiloften, kinderfeestjes, huis- en buurtfeesten en we proosten graag met je gasten op oud & nieuw. We hebben goede contacten met DJ’s, cateraars en zelfs limonade-experts om ook de kinderen en de virgin drinkers een onvergetelijk feest te geven. Het belangrijkste is dat je geen omkijken hebt naar de drankjes van de cocktailbar. En dus meer tijd hebt voor je gasten. Geen gedoe met opruimen en iedereen drinkt (natuurlijk) echt lekkere cocktails. Onverwachte meevaller, je bespaart stiekem op het bier en de wijn. Cocktails in bepaalde kleuren of verwant aan een thema? Wij hebben voldoende cocktails in ons assortiment waarmee we aan de slag kunnen.

U zegt wat u wil, wij doen de rest

Onze werkwijze

Samen bekijken we hoeveel cocktails uw gasten zullen drinken en spreken we een prijs af.

De berekening van de kosten houden we eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel. Ook bier, fris, wijn, limonade en hapjes kunnen wij meenemen.

Gaan we toch langer door? Geen probleem! We hebben altijd voldoende ingrediënten bij ons.

Neem contact op

Een cocktailbar huren voor jouw feest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw feest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!