Rising Moon maakt het waar

Een festival met echte cocktails

Ons succesverhaal! Ondanks strenge regels – het alcoholpercentage moet volgens de voorschriften zwak alcoholisch zijn – lukt het ons om échte cocktails te maken! De cocktails worden voor de neus van de bezoeker bereid en smaken zoals het moet.

Tot nu toe verkopen we zo’n vijftien verschillende cocktails op festivals als Encore Festival (15.000 bezoekers), Lente Kabinet (7.000 bezoekers), Appelsap Fresh Music Festival (10.000 bezoekers), VOLTT Loves Summer (10.000 bezoekers) en Into the Great Wide Open (7.000 bezoekers) en we blijven recepten ontwikkelen.

Echte cocktails

15 verschillende cocktails

We blijven recepten ontwikkelen

U zegt wat u wilt, wij doen de rest

Onze werkwijze

Samen bepalen we hoe de cocktails op uw festival het beste naar voren komen. We hebben ervaring met het maken en schenken van cocktails naast het standaard assortiment.

Dit doen we vanuit de reguliere bar, of we plaatsen naast elke bar een 5 meter lange bar voor de cocktailuitgifte. Voor een exclusief cocktailmoment voor uw gasten, zetten we een alleenstaande bar neer. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en werken daarom met ieder merk. 

Cocktails in bepaalde kleuren of verwant aan een thema? Wij gaan ermee aan de slag!

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw festival?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw festival gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!