Een festival met echte cocktails? Het kan!

Rising Moon maakt het waar

Ons succesverhaal! Ondanks strenge regels - het alcoholpercentage moet volgens de voorschriften zwak alcoholisch zijn - lukt het ons om échte cocktails te maken! De cocktails worden voor de neus van de bezoeker bereid en smaken zoals het moet. Tot nu toe verkopen we zo'n vijftien verschillende cocktails op festivals als Encore Festival (15.000 bezoekers), Lente Kabinet (7.000 bezoekers), Appelsap Fresh Music Festival (10.000 bezoekers), VOLTT Loves Summer (10.000 bezoekers) en Into the Great Wide Open (7.000 bezoekers) en we blijven recepten ontwikkelen.

Onze werkwijze

Samen bepalen we hoe de cocktails op uw festival het beste naar voren komen. We hebben ervaring met het maken en schenken van cocktails naast het standaard assortiment.

Dit doen we vanuit de reguliere bar, of we plaatsen naast elke bar een 5 meter lange bar voor de cocktailuitgifte. Voor een exclusief cocktailmoment voor uw gasten, zetten we een alleenstaande bar neer. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en werken daarom met ieder merk. Cocktails in bepaalde kleuren of verwant aan een thema? Wij gaan ermee aan de slag!

Vragen over de mogelijkheden van een cocktailbar op uw festival?

Blader onze brochure door, neem contact op op 06-39403981, per mail via cocktails@risingmoon.nl, of vraag online een offerte aan.

CHIN CHIN!
3 lazy lauras