Onze cocktails met champagne

Champagne saai? Misschien wel een beetje… Tenminste als je het de hele avond wilt drinken. Gelukkig hebben wij een aantal champagne cocktails in ons menu. Daar ben je de hele avond zoet mee.

Diamond Fizz

Mix een maatje gin met een schep poedersuiker en wat citroensap in een cocktailshaker. Voeg ijs toe en shake hard! Schenk de vloeistof over in een flute glas, zonder het ijs. Vul aan met champagne.
Maak vooraf de rand van het champagne glas nat met een limoen en doop het glas daarna in een bakje poedersuiker.

Duister Continent

Bramen, munt en champagne, ook een smakelijke combinatie. Schenk op de bodem van het champagne glas een klein beetje bramensiroop. Schenk de champagne in het glas. Verkruimel de braam over de champagne, breek het blaadje munt doormidden en voeg toe.

French Mojito

Die naam komt bekend voor! Dit is een Mojito met extra stijl door de aardbeien en de champagne.
Stamp 2 aardbeien, een halve limoen, 2 takjes munt, een schepje suiker en ijs door elkaar in een glas. Voeg vervolgens een maatje rum toe en een scheutje Triple sec en  Marasquin. Mara.. hoe? Ja dat is een kersenlikeur. Voeg vervolgens nog 3 blokken ijs toe en shaken maar! Top de cocktail af met champagne.

CHIN CHIN

Champagne cocktail

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!