Fentimans Only Cocktail Bar

Aanstaande vrijdag organiseert Rising Moon een Fentimans Only Cocktail Bar tijdens de opening van K’OOK, een spiksplinternieuwe kookwinkel. We serveren daar een Cuba Libre gemaakt met Curiosity Cola, een Rose Fizz met Rose Lemonade en een Sicilian Lemon Berry met Sicilian Lemonade van Luscombe .

Onze cocktails serveren we met bijzondere frisdranken van onder andere Fentimans en Luscombe. Rising Moon werkt zo veel mogelijk met eerlijke producten, waarvan niet alleen de smaak telt, maar ook hoe het product is gemaakt. Fentimans en Luscombe zijn onze favorieten omdat de dranken louter bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Fentimans onderscheidt zich al ruim 100 jaar met zijn productieproces: botanisch brouwen. Bloemen en wortelen worden eerst ingekookt, zodat de smaken vrijkomen in de vloeistof. Daarna worden kruiden, natuurlijk smaakmakers, suiker, gist en water toegevoegd en dit wordt overgegoten in een houten vat om te kunnen fermenteren. Dat duurt een week, maar dan heb je wel wat!

Onze vaste partner voor Fentimans en Luscombe is Goldstar Deli, een bedrijf gespecialiseerd in bijzondere frisdranken.

 

Rose Lemonade Fentimans

 

Curiosity Cola Fentimans

 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!