Maak je personeelsfeestje compleet met cocktails

Onvergetelijk personeelsfeest!

Wie is er nou niet gek op een leuk personeelsfeest? Je leert je collega’s eens van een andere kant kennen en het zorgt bewezen voor een betere sfeer op de werkvloer. Toch kan het gebeuren dat als de feesten allemaal volgens hetzelfde stramien verlopen, het een beetje eentonig wordt. Wil je een echt uniek feest? Denk dan eens aan het schenken van cocktails!

Feestcommissie ideeën

Wat dacht je van een thema avond geheel in jaren ’80 stijl, een Expeditie Robinson avontuur buiten in het bos of samen met met je collega’s op een citytrip naar het buitenland. Wat je ook doet; een personeelsfeest is het leukst als het nét wat extra’s heeft, zodat je collega’s er nog lang over napraten. Zit je in de feestcommissie? Dan heb je een behoorlijk belangrijke taak. Een goed personeelsfeest is niet alleen leuk, het is eigenlijk een investering in het bedrijf. Hoe beter de sfeer onderling, hoe beter de resultaten van het bedrijf.

Voorbeelden feestavonden

Rising Moon staat regelmatig op personeelsfeesten om heerlijke cocktails te mogen maken. Grote of kleine organisaties, een themafeest of een wat meer zakelijke borrel; wij zijn van alle markten thuis. Is er een themafeest? In overleg kunnen wij de cocktails daarop afstemmen. Wat dacht je van een Tiki Tiki Cocktailbar bij het thema Tropical Jungle? Of een Gin Tonic Bar waarbij we naast verschillende Gin Tonics verrassen met een door iedereen bejubelde Gin Fizz Cocktail.

Mobiele cocktailbar huren

Wij verzorgen alles van A tot Z, zodat je nergens omkijken naar hebt. We werken alleen met ervaren barpersoneel. Een groep mannen en vrouwen die de behoefte van het bedrijf goed aanvoelen. Waar je bedrijf ook gevestigd is in Nederland, wij komen met onze mobiele bar naar jullie toe. Met gemak toveren we een bedrijfskantine of vergaderruimte om tot een plek waar heerlijke cocktails gedronken kunnen worden. Glaswerk, garnituur, vers fruit, sterke drank, frisdrank zit standaard in het pakket. Wil je meer? Op verzoek leveren wij ook bier, wijn, andere dranken en zelfs hapjes. Neem vrijblijvend contact met ons op om te weten of wij iets voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!