Mobiele bar huren in Amsterdam

Ga jij een feest organiseren omdat je bijvoorbeeld geslaagd bent en wil je dit vieren met je vrienden en familie? Of ga jij je bruiloftsfeest vieren in de open lucht en ben je daarvoor op zoek naar een mobiele bar? Je kunt eenvoudig een mobiele bar huren bij Rising Moon.

mobiele bar huren

Iedereen is mobiel, dus waarom niet je cocktailbar?

Je hebt besloten dat je dit jaar tóch je verjaardag gaat vieren. Of je hebt je vriendin ten huwelijk gevraagd, bent eindelijk afgestudeerd of hebt gewoon zin in een feestje. Wat je ook wilt vieren, maak het jezelf gemakkelijk door een mobiele bar te huren.
En dan niet zomaar een bar, maar een mobiele cocktailbar. De shakers van Rising Moon serveren de lekkerste cocktails en maken er echt een feestje van. Omdat je geen omkijken hebt naar de bar, kun je zelf ook genieten van de avond. Je hebt alle tijd om te praten, lachen en dansen met je gasten, terwijl je zelf van een Moscow Mule, Rose Fizz of Dark ‘n Stormy nipt. Perfect, toch?

Voordelen van een mobiele bar huren

Er zijn eindeloos veel redenen om een mobiele cocktailbar te huren. Je voorziet je gasten van een uniek en feestelijk drankje, bijvoorbeeld. Eens iets anders dan een biertje of glas wijn! Je zult dan ook zien dat er veel meer cocktails worden gedronken dan bier of wijn, dus daar bespaar je op. En is het niet heerlijk dat je na afloop van het feestje niet zelf de bar hoeft op te ruimen?

Daarom kies voor een mobiele bar bij Risingmoon:

  • Geen omkijken naar opbouwen, runnen en afbouwen van de bar
  • Unieke drankjes die je gasten zullen verrassen
  • Cocktails gemaakt van de beste merken fris- en sterke drank
  • Mogelijkheid om bier, wijn, fris, limonade en zelfs hapjes toe te voegen

Cocktails in thema of kleur

Wat is er nu leuker dan een themafeest? Een themafeest waar ook de cocktails op zijn aangepast! Wil je bij ons een mobiele bar huren, dan kun je je cocktails laten serveren in een bepaalde kleur of stijl. Denk aan de cocktail die het bruidspaar dronk toen zij elkaar ontmoetten, drankjes in Mexicaanse sferen of een gin-tonicbar. It’s up to you!

Zo werkt het huren van een mobiele bar

Samen maken we een inschatting van het aantal cocktails dat je gasten zullen drinken. Ervaring is dat je kan rekenen op 2 cocktails per persoon en dan hou je rekening met de niet-drinkers. Mbt de kosten, dat houden we het eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel. Op basis daarvan spreken we een prijs af. Wil je meer? We hebben goede contacten met een dj, cateraar en limonade-expert. Naast cocktails kunnen we trouwens ook bier, wijn, fris, limonade en hapjes verzorgen. Gaat het feest onverwachts langer door? Dat is een goed teken en tevens geen probleem. Onze shakers hebben altijd voldoende ingrediënten bij zich.

Meer weten over een mobiele cocktailbar huren?

Blader onze brochure door, bel 06-39403981, stuur een bericht naar cocktails@risingmoon.nl, of vraag online een offerte aan.

CHIN CHIN!