Gin en tonic mix

Cocktailshaker #4: Stella

Regelmatig laat Rising Moon het woord over aan een cocktailshaker. Dit is Stella!

Toen Stella biertjes tapte tijdens VOLLT en Appelsap zag ze dat haar buren veel leukere drankjes maakten. Daar stond Omar met Rising Moon en zijn cocktailshakers. Ze raakten aan de praat en zo geschiedde. Als er iemand sindsdien enthousiast over cocktails kan praten dan is het Stella wel. En dat begint met haar lievelingscocktail, de Moscow Mule. Een magische cocktail bestaande uit wodka, ginger beer en komkommer. Het succesverhaal volgens Stella is dat de smaken van de wodka en gingerbeer in de komkommer trekken. Tegen het einde van je cocktail heb heerlijke snack: komkommer die naar cocktail smaakt!

Haar leukste cocktailmoment heeft ze net achter de rug bij de Vondeltuin en van daaruit volgt haar volgende cocktailervaring. ‘De populairste cocktail was de Roze Fizz, een beauty om te zien. Hij wordt geserveerd een groot rond glas, daarin gaat gin, rosewater, veel ijs en echte rozen blaadjes. Zodra de cocktail klaar was slaakten de vrouwen een gilletje, verrukt over hoe mooi de cocktail is. Geen grap!’ ‘We staan alleen met mooi weer in de Vondeltuin, dus de bezoekers komen aanwandelen op het slippers, in jurkjes met hoedjes en zonnebrillen op wat een heel ontspannen sfeer creëert.’

Voor iemand die twee studies volgt is het shaken een warme afwisseling naast het harde studeren. ‘Mensen blij maken met een bijzondere cocktails, achter de schermen kijken bij de leuke locaties en evenementen en altijd met een top-collega.’ Toen ze afgelopen weekend werd verrast met een bezoek van haar oudere zus en haar een Vampierre serveerde, kon haar dag niet op!

Cocktailshaker

 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!