Virgin cocktails

Rising Moon organiseert met regelmaat virgin cocktail workshops voor kinderen waarin we samen aan de slag gaan met alle ingrediënten voor cocktails, behalve de drank dan. We werken altijd met verse producten: in de Lazy Laura gaat mango, in de Bitterzoet grapefruit, de Vampierre bevat framboos en basilicum en de Rose Fizz garneren we met echte rozenblaadjes. Zo leren we kinderen op een speelse manier meer over eten en drinken en hoe smaken met elkaar kunt mixen en hoe je drankje mooi presenteert. Tijdens Into the Great Wide Open hadden we onze eigen virgin cocktailbar: alleen toegankelijk voor kinderen, en wel zo leuk voor de ouders.

Virgin cocktails

Maar niet alleen voor kinderen serveren we alcoholvrije cocktails. Onze shakers kunnen altijd een feestelijke alcoholvrije cocktail maken op ieder feestje. We hebben genoeg lekkere ingrediënten bij ons. Laatst hadden we een heel bijzonder verzoek: een bestelling van 250 virgin cocktails in een coffeeshop in Hoofddorp. Zo komen we nog eens op plaatsen.

Virgin cocktails

virgin cocktails

virgin cocktails

 

 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!