Gezocht: stagiair marketing/sales die ook wil werken op Amsterdamse festivals (betaald)

In de aanbieding: cocktail bijbaan op Amsterdamse evenementen en festivals + een aansluitende marketing/sales stageopdracht

Betaalde bijbaan: cocktails maken in en na de zomer
Onbetaalde marketing/sales stageopdracht: studieperiode vanaf begin studiejaar 2014/2015

Zoek jij deze zomer een top bijbaan in de festival- en evenementenbranche van Amsterdam? En wil je na de zomer beginnen aan een afstudeer-, bachelor- of andere stage opdracht? Heb je affiniteit met horeca en hou je je bezig met sales en/of marketing?

Rising Moon: De beste cocktails. Op elke locatie.

Rising Moon cocktails is een professionele cocktailcateraar in hartje Amsterdam. Naast bedrijfs- en privé feesten, is Rising Moon met name bekend van grote festivals als VOLTT & locaties als de Melkweg, Stadsschouwburg en het Bimhuis.

Bijbaan + stage
Deze zomer zoeken we iemand die zin heeft om cocktails te maken als betaalde bijbaan en zich daarna(ast) bezig gaat houden met marketing/sales richting met name bedrijven. Je onderzoekt de markt en de mogelijkheden en houdt je met name bezig met online marketing.
Interesse op het gebied van Facebook, WordPress & Google Analytics heeft onze voorkeur. Ook het bezit van een laptop, rijbewijs en/of OV kaart is handig.

Geen stagevergoeding, maar wel…
We hebben een parttime werkplek voor je op het kantoor aan de Veemarkt. Eigen inbreng is belangrijk, maar je krijgt ondersteuning door professionals van Kachi Web Development en anderen. Er is geen stagevergoeding, maar in overleg is veel mogelijk. Er bestaat sowieso een mogelijkheid om door te groeien en na je stageopdracht te blijven.

Stuur je CV en korte motivatie naar: cocktails@risingmoon.nl t.n.v. Omar Leihitu

 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!