Beleef SAIL met cocktails

Van 19 tot en met 23 augustus vindt de 9e editie van SAIL AMSTERDAM plaats. Een week lang is de Amsterdamse IJhaven de plek voor nautische historie, tallships, theater, muziek en cultuur. SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland en wordt eens in de 5 jaar gevierd. Het gebied van de IJhaven grenst aan het hoofdkwartier en de dagelijkse leefomgeving van Rising Moon. Dus we kunnen dit festijn niet aan ons voorbij laten gaan. En daarom gaat Rising Moon het water op tijdens SAIL en jij kunt erbij zijn.

Beleef SAIL met cocktails samen met je vrienden op het water van dichtbij. Wij bieden jou een sloep met kapitein en cocktailmaker. Zo hoef jij nergens aan te denken! De opstap is bij de Hermitage en vanaf daar varen we naar het IJ. Er zijn twee rondes van ongeveer 2,5 uur: een om 17.00 uur en een om 21.00 uur. Naast de zeevaart staat SAIL ook bekend om zijn spetterend vuurwerk show rond 22.30 uur. Bij de tweede ronde garanderen we het beste uitzicht op het vuurwerk.

Of je nu een fascinatie hebt voor de nautische cultuur, dol bent op vuurwerk of gewoon gek op cocktails. In de sloep van Rising Moon komt het allemaal samen. Benieuwd naar de pakketprijzen of heb je andere vragen, neem contact op met Berk: berk@risingmoon.nl

Zelf een workshop volgen? Kijk dan eens naar cocktail workshop Amsterdam.

SAILmetcocktials-huibers-1891-vuurwerkFoto: Ewout Huibers

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!