Rising Moon is Into the Great Wide Open

Zonsondergang VlielandInto the Great Wide Open

Land in zicht! Rising Moon is aangekomen op Vlieland voor het leukste festival van Nederland: Into the Great Wide Open. Met een topteam van 11 man sterk, maken we de lekkerste drankjes van het eiland, ook voor kinderen!

Hang Out
Hot Mama Hot ontwierp deze kleurrijke cocktailbar op het Hang Out terrein. Tot 17.00 uur is dit de plek voor jong cocktail talent. Er zijn virgin cocktail workshops (zonder alcohol) tussen 13.00 en 17.00 uur voor iedereen onder de 18 jaar.
Daarna gaan we los met het echte werk. We serveren de Lazy Laura, Aardbeien Margarita, Bitterzoet en de Mojito.
RisingMoonCocktailbar
Sportveld
Op het Sportveld staan we met een Gin & Tonic bar. We serveren de koning onder de gin & tonics VL-92 voor de fijnproever, de Bitterzoet voor avontuurlijke drinkers, en de Rose fizz voor de elegante eilandgasten. Vanaf 12.00 uur staan we voor je klaar.
Ondertussen genieten wij met je mee van optredens van onder andere: My Baby, Gallow Street, Oscar and the Wolf, Oddisee, Fresku, Dazzled Stick, The Undertones en nog vele andere artiesten.

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!