Iets te vieren? Cocktails maken het feest!

Iedere party een cocktailparty

Weleens overwogen om een cocktailbar te huren? Een verjaardag, huwelijk of zomaar een feestje: onze cocktails zijn het gesprek van de dag!

Je kunt een cocktailbar huren voor je verjaardag of voor bijvoorbeeld op je huwelijk. We zijn van de partij op bruiloften, kinderfeestjes, huis- en buurtfeesten en we proosten graag met uw gasten op oud & nieuw. We hebben goede contacten met DJ’s, cateraars en zelfs limonade-experts om ook de kinderen en de virgin drinkers een onvergetelijk feest te geven.

Het belangrijkste is dat je geen omkijken heeft naar de drankjes van de cocktailbar. En dus meer tijd hebt voor je gasten: geen gedoe met opruimen en iedereen drinkt (natuurlijk) echt lekkere cocktails. Onverwachte meevaller, je bespaart stiekum op het bier en de wijn. Cocktails in bepaalde kleuren of verwant aan een thema? Wij hebben voldoende cocktails in ons assortiment waarmee we aan de slag kunnen.

Onze ervaring is dat er nog lang nagepraat wordt over uw feestje, want daar waren cocktails!

Het voordeel van een mobiele bar is dat er heerlijke drankjes zijn zonder dat je daar enig omkijken hebt en niet hoeft op te ruimen.

Onze werkwijze

Samen bekijken we hoeveel cocktails uw gasten zullen drinken en spreken we een prijs af. De berekening van de kosten houden we eenvoudig: je geeft aan wat je wilt besteden en wij doen een passend voorstel. Ook bier, fris, wijn, limonade en hapjes kunnen wij meenemen. Gaan we toch langer door? Geen probleem! We hebben altijd voldoende ingrediënten bij ons.

Meer informatie over een cocktailbar op uw feestje?

Blader onze brochure door, neem contact op op 06-39403981, mail naar cocktails@risingmoon.nl, of vraag online een offerte aan.

CHIN CHIN!

3 meiden in park