Onze vrienden op de Veemarkt

Sinds 2013 heeft Rising Moon zich met groot plezier gevestigd op de Amsterdamse Veemarkt. Een veelzijdig bedrijvengebied, grenzend aan het levendige Amsterdam-Oost. De naam zegt het al de Veemarkt was vroeger een markt waar vee werd verhandeld. Voorheen was dit gebied in Amsterdam Oost een haventerrein. Nog steeds is de Veemarkt de plek voor handel en bedrijvigheid, maar diensten en producten die worden aangeboden zijn een stuk diverser. En al die bedrijven maken het ondernemen juist zo leuk op de Veemarkt. Het zijn buren waar we niet zonder mee kunnen, want zoals dat gaat met buren: je helpt elkaar een beetje.

Oude-prent-Veemarkt

Onze loods delen we met GoldstarDeli, specialist in bijzondere frisdranken en tevens onze leverancier. Ook de drank halen we om de hoek, bij Man van Drank. De siropenmannen van Giffard geven onze cocktails extra smaak. En de cocktailmaterialen komen bij APS Glas & Bar Supply vandaan. Post en pakketjes komen rechtstreeks bij de buurman vandaan bij Post NL Business point.  De Rising Moon bus, ons toevertrouwen die ons en de cocktailbarren overal naartoe rijdt, krijgt zijn onderhoud buurt bij Garage Zeeburg. De motor van Omar is in goede handen bij De Motorzaak. En als we honger hebben gaan we naar Pompoen met Speck, de betere cateraar van Amsterdam. Op festivals eten we van de Eetfabriek, zij verzorgen catering op evenementen zonder rijdende foodtrucks, knap toch?
Er zijn meer culinaire buren: wijnspecialist Vindict heeft zijn heerlijke wijnen hier opgeslagen en bij Things for Drinks bestel je prachtig glaswerk en stijlvolle drankattributen.

Met slechts 35 vierkante kilometer is de Veemarkt, een klein, maar heel fijn industrieterreintje.

Veemarkt

De Veemarkt, vroeger en nu
veemarkt nu

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!