Generator Hostel Amsterdam

De Generator Hostels, heb jij er van gehoord? Generator is een gloednieuw hostelmerk dat zich vestigt in de creatieve buurten van de Europese wereldsteden. Geen wonder dat Generator naar Amsterdam is gekomen. Aan de Mauritskade, gelegen in stadsdeel Oost met uitzicht op het Oosterpark. Overnachten in boetiekstijl, zonder je budget te overschrijden, dat is hun motto. Generators bieden de pluspunten van een hostel (veel sociale publieke ruimtes met toffe evenementen) zonder de lasten (vieze douches, krakkemikkige stapelbedden, gebrek aan privacy). In tegendeel juist, Genertor staat bekend om hun eigentijdse en frisse design en comfortabele ruimtes waar je je kunt terugtrekken of juist de gezelligheid kan opzoeken.

En het goede nieuws is, aanstaande zaterdag shaken wij daar cocktails en jij bent welkom om dit nieuwe paradijsje in Amsterdam te ontdekken.

Op het menu
Dark ’n Stormy (Bruine rem & Ginger beer)
Dutch Mule (Jonge Jenever, Ginger Beer & Komkommer)
Gin & Tonic (Tanqueray meets Fentimans)
Caipirinha (Cachacha & Lime)
Mojito (Rum, munt, limoen en een prikkel)

Meer over Generator Hostels 

Generator Hostel

 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!