Écht lekkere cocktails op een festival. Moeilijk of niet?

Je herkent het vast wel. Op de meeste festivals zijn écht lekkere drankjes een zeldzaamheid. Termen als ‘festivalbier’ en ‘slappe cocktails’ komen niet uit de lucht vallen. Het stoort ons al jaren dat je voor veel geld matige drankjes krijgt voorgeschoteld. Daar willen wij als Rising Moon wat aan doen! Daarom hebben we een speciaal recept ontwikkeld voor festivals, waardoor wij jou écht lekkere cocktails kunnen schenken.

Het lastige is dat er onder de bestaande festivalvergunning alleen drank geschonken mag worden met een alcoholpercentage tot 14%. Dit terwijl de meeste sterke dranken rond de 40% zijn. Niet zo gek dus, dat je snel slappe, zoete mixdrankjes krijgt als je hoopt op een lekkere cocktail. Wij hebben de oplossing gevonden voor écht lekkere cocktails. En die vallen in de smaak hebben we gemerkt! Hoe we dat doen? Dat is het geheim van Rising Moon. Maar kom vooral proeven!

Op welke festivals kun je ons vinden?

We hopen dat je ons al hebt gespot op Fiesta Macumba. Want daar stonden we op 7 juli. Wat een feestje! Prachtig weer, de fijnste música Latina, en een unieke locatie aan de Ouderkerkerplas. Oja, en heel veel blije mensen bij onze cocktailbar! De Lazy Laura was de absolute favoriet.
Deze zomer kun je ons nog vinden op meerdere festivals. Op 18 augustus shaken we mee op de vierkwartsmaat van Drumcode Festival. Op 25 augustus staan we op het beste Hiphop en R&B festival Encore. En van 30 augustus tot en met 2 september pakken we groots uit op Into The Great Wide Open. Op ITGWO staan we inmiddels een aantal jaren en zijn we voor veel bezoekers dé plek om af te spreken. Ook de organisatie van ITGWO is erg blij met “onze professionele en hippe uitstraling, vriendelijk personeel, snelle service, maar bovenal onze heerlijke cocktails.” Dat vinden we natuurlijk leuk om te horen!

Rising Moon op jouw festival

Cocktails en festivals zijn voor ons de ideale combinatie. Onze shakers vinden het fantastisch om echt lekkere cocktails te kunnen shaken en ondertussen te genieten van alle vrolijke mensen en de muziek. Tijdens een festival werken we meestal met zo’n 8 tot 15 professionele cocktailshakers die probleemloos 1000-3000 cocktails maken. Benieuwd of Rising Moon iets voor je kan betekenen op jouw festival of feest? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen je graag!

 width=

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!