Cocktailshaker #2: Max 

Cocktailshaker Max

Het was een hoop heen en weer gebel voordat ik cocktailshaker Max wat vragen kon stellen. Geen wonder ook, want deze culturele duizendpoot volgt twee studies, Kunstgeschiedenis en Europese studies, loopt stage bij het Stedelijk Museum en werkt ondertussen ook nog bij het Bimhuis. Druk baasje die we koesteren bij Rising Moon. Hij is nu dan ook even met winterstop. Na het weekend van 11 en 12 april mogen we hem weer bellen want dan is de opening van het project waarvoor hij werkt in het Stedelijk Museum: Oral History, waarin de persoonlijke verhalen van overlevenden van de Tweede Wereldoorlog geëxposeerd worden in audiovisuele werken.

Al twee zomers lang shaket en mixt Max met veel plezier cocktails voor Rising Moon. Zo heeft hij er aardig wat cocktailfeestjes op zitten. Zijn favoriete cocktailmomenten bij Rising Moon zijn feestjes waar hij zelf niet snel naartoe gaat. De Modefabriek, Voltt Festival, Encore in de Melkweg, niet echt iets voor cultuurliefhebbers, maar wel zo leuk om eens een kijkje te nemen in het leven van andere subculturen.

Als ik hem vraag voor wie hij graag een cocktail zou willen maken, antwoord hij stellig: Pablo Picasso. ‘Ik maak voor hem een traditionele Mojito, want volgens mij stond hij politiek gezien aan de Cubaanse kant. Ik verwacht dat er na een paar drankjes wel bijzondere gesprekken over kunst en de samenleving ontstaan.’

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!