Cocktailshaker #3: Marie

Wie zich afvraagt hoe een mobiele cocktailbar van A tot Z komt, leest hier het antwoord. Achter de productie van Rising Moon zit Marie. Op en top cocktailshaker en bovendien een dame met ambities: twee masters op zak een afgerond afstudeerproject in Zanzibar over erfgoed en stedelijke ontwikkeling. Naast haar passie voor antropologie en planologie is Marie van het aanpakken. Boodschappen doen, bus volladen, rijden naar bestemming en de hele boel weer uitladen zodat de cocktailshakers weer alles in huis hebben voor het volgende evenement. Haar droom is om ooit weer naar Zanzibar te mogen, tot die tijd is ze druk met de subsidieaanvraag en het shaken van cocktails.

Afgelopen zaterdag organiseerde Rising Moon een personeelsbijeenkomst en zo competitief als Marie is, bedacht ze twee nieuwe cocktails. Een daarvan zou ze zelf nooit drinken “te zoet voor mij”. Het recept bevat gecondenseerde melk, wodka, tequila, framboos en munt. “Het is net een toetje, zo romig en zoet”. Zelf houdt ze meer van frissere cocktails met een klein bittertje. Zo bedacht ze ook een cocktail met Bourbon, ginger ale, munt, citroen en vlierbessensiroop.

Wat ze zo leuk vindt aan Rising Moon, is dat je nog eens op plekken komt. Zo reisde ze ooit stad en land af richting België, waar een brillenwinkel mee deed aan een straatfeest van winkeliers. “Alhoewel het evenement klein van opzet was, was het echt een feestje met de cocktails. In Amsterdam lijkt het soms zo gewoon om overal maar een Mojito te kunnen bestelen. Daar in België vond men het heel bijzonder en werd het enorm gewaardeerd.”

Wil jij ook een cocktailbar op locatie, volledig verzorgd van de bar, de ingrediënten en het personeel. Marie die regelt het!

RisingMoon-Marie-3
Cocktailshaker Marie

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!