Op Valentijnsdag drink je onze Bitterzoet in de Stadsschouwburg Amsterdam. Meer informatie over ‘Op de liefde Godverdomme’ vind je hier.
Voor de thuisblijvers. Deze fruitige Gin Tonic maak je zo:
– Koop een cocktailshaker
– Vul deze met 5 ijsblokjes en 3,5 cl Gin en 1 cl Passoa en knijp een halve grapefruit erin uit. Zie foto…
– Koop een cocktailshaker
– Vul deze met 5 ijsblokjes en 3,5 cl Gin en 1 cl Passoa en knijp een halve grapefruit erin uit. Zie foto…
– Hard shaken.
– Giet de hele inhoud in een longdrinkglas en top af met wat Tonic.
– Als garnering snijd je een schijf van de overige grapefruit af en doe je deze in je drankje als garnering.
– Rietje en CHIN CHIN!
– Giet de hele inhoud in een longdrinkglas en top af met wat Tonic.
– Als garnering snijd je een schijf van de overige grapefruit af en doe je deze in je drankje als garnering.
– Rietje en CHIN CHIN!
De Bitterzoet is ontstaan in Bitterzoet, een club aan de Spuistraat in Amsterdam. Midden in de Hiphop scene merkten we dat de zoetere cocktail het goed deed bij de bezoekers. En wij vonden toen al de Gin Tonic fantastisch, want die kon je als gewone barman/vrouw maken met drank uit het standaard assortiment. De Bitterzoet is er sinds 2005 een van de eerste cocktails die we maakten. En hij wordt elk jaar weer meer gedronken!