Cocktailshaker #5: Lisa

Regelmatig laat Rising Moon het woord over aan een cocktailshaker. Deze week is het woord aan Lisa. De laatste tijd werkte ze echter wat minder achter de cocktailbar, want ze is druk met het organiseren van een openluchtbioscoop in Rotterdam: Roffa Mon Amour.

Drie jaar geleden verhuisde Lisa  van Amsterdam naar Rotterdam. In de zomermaanden miste ze daar een inspirerende uitgaansgelegenheid. Samen met een vriendin richtte ze de openluchtbioscoop Roffa Mon Amour op waarin ze samen hun liefde voor film uiten. Roffa Mon Amour vertoont eerste of tweede speelfilms van beginnende regisseurs. De films zijn uiteenlopend in genre, thema, cultuur en herkomst. Met het festival bieden ze een platform aan deze makers. En dat doen ze met een bruisend festival, aangevuld met een divers randprogramma aansluitend op de film en ze hebben hun eigen bar. Haar werkervaring bij Rising Moon komt daarvoor goed van pas.

Haar favoriete cocktail bij Rising Moon is Vampierre en voor Roffa Mon Amour heeft ze zich hierdoor laten inspireren. ‘Een vriendin van me maakt zelf frambozen limonade, die we hier verkopen. Ik heb haar getipt om er basilicum aan toe te voegen. Tijdens het festival serveren we een wodka surprise, huisgemaakte limonade met een beetje wodka.’

Roffa Mon Amour is woensdag van start gegaan en duurt nog tot en met 26 juli. Voor meer informatie over het programma, ga naar de website. De locatie is het dak van Station Hofplein in Rotterdam.

RoffaMonAmour_018©OssipFoto Ossip van Duivebode 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!