5 voordelen van een cocktailbar inhuren

Iets te vieren thuis? Ga een cocktailbar inhuren!

De zomer lijkt voorbij, maar je kan hem gewoon in je huis (of op je werk) verder laten gaan. Ga een cocktailbar inhuren.

Vijf voordelen van een cocktailbar inhuren:

1. Geen omkijken naar de bar

Het belangrijkste met een cocktailbar inhuren is dat u geen omkijken heeft naar de bar. En dus meer tijd hebt voor uw gasten. En geen gedoe met opruimen…

2. Een cocktailbar inhuren hoeft niet duur te zijn

Samen bekijken we hoeveel cocktails uw gasten zullen drinken en spreken we een prijs af. Veel mensen kiezen voor cocktails, dus u bespaart op bier en wijn. Kijk voor een indicatie prijs op https://www.risingmoon.nl/prijzen/ of vraag een offerte aan: https://www.risingmoon.nl/contact/

3. Thema cocktails, ook voor kinderen!

Cocktails in bepaalde kleuren of verwant aan een feestthema? We werken met creatieve mensen, dus geen probleem. Ook voor kinderen hebben we natuurlijke limonades en siropen van onze ‘partner in crime’ Goldstardeli. En als je nog moet rijden, dan maken we ze zonder alcohol, maar netzo lekker.

3. Ook catering en nooit te weinig cocktails

Ook bier, fris, wijn, limonade en hapjes kunnen wij verzorgen. Gaan we toch langer door? Geen probleem, we hebben altijd voldoende ingrediënten bij ons.

5. Mensen praten nog lang na over uw feest. Want daar waren cocktails…

Bekijk voor meer informatie over een cocktailbar inhuren ook: https://www.risingmoon.nl/privefeest-cocktails/

CHIN CHIN!

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!