Brunch cocktails!

Zo nu en dan schuiven we graag aan de brunchtafel met onze familie en vrienden. Behalve heerlijke croissants en gekookte eieren mag een cocktail niet ontbreken op het menu. Kies hieronder jouw favoriete cocktail!

Bloody Mary
De koning der brunch cocktails. Met een bloody mary slurp je zo je kater weg van de nacht ervoor. Een vitamine boost van de tomatensap en echte oppepper door de pittige tabasco.
Pak een groot glas en vul deze met een maatje wodka, 4 grote ijsblokken en vul aan met tomatensap. Knijp een citroenpartje uit, druppel wat tabasco en worcestersaus naar smaak. Goed roeren en garneer met een stengel bleekselderij.

Paascocktail

Punch
Laat die fruitsalade maar zitten en ga voor een goed gevulde punch. Deze keer met gelige vruchten: ananas, banaan, mango en citroen. Neem een grote glazen kan. Vul deze voor 1/6 deel met bruine rum. Snijd de ananas, banaan en mango in kleine blokjes en de citroen is dunne schijfjes en voeg toe. Voeg ijsblokjes toe. Vul de kan aan met voor de helft bruiswater en de helft met gember bier.

Paascocktail

Advocaat
Deze dikke gele likeur gemaakt van eieren en brandewijn uit grootmoederstijd is tegenwoordig geen favoriete drank meer, maar met dit recept o zo lekker. Neem een cocktailshaker en vul deze met 50 ml advocaat en een scheutje melk. Pers een hele limoen uit en voeg toe in de shaker. Heel hard shaken tot je luchtige vloeistof overhoudt die frisser van smaak is en dunner van substantie.

Paascocktail

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!