Victoria Bar Berlijn

Cocktailontdekking in West-Berlijn

Als we naar Berlijn gaan, bezoeken we vaak de oostelijk kant van de stad. Met de vele barren is daar op zich geen gebrek aan goede cocktails. Maar in West-Berlijn zit wel een heel bijzondere cocktailbar: Victoria Bar. Ga er naartoe als je in Berlijn bent, want een bar zoals deze heb je bij lange na niet in elke stad.

Victoria Bar

Victoria Bar

Dit is een bar zoals een bar hoort te zijn. Een diepe ruimte die grotendeels is gevuld met een lange bar. Er zijn enkele tafels beschikbaar voor groepen, vaak zijn deze gereserveerd. Het wekt de indruk van een populaire bar in het hogere segment. De uitgebreide cocktailkaart, klassieke barmannen en de cocktails liegen er niet om. Een donker interieur verwarmt met de juiste verlichting en speelse, sensuele kunst aan de wand. Victoria is klassiek en eigentijds.
Open vanaf 18.30 uur. Kom op tijd of reserveer een tafel. Vol wordt het sowieso. Na 22.00 uur gaat de deur dicht en moet je aanbellen en de gastvrouw imponeren. Postdamerstrasse 102.

Welcome at Victoria Bar

 

 

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!