Mobiele cocktailbar op personeelsfeest

Zit je in de feestcommissie en ben je op zoek naar een leuke verrassing voor op een personeelsfeest? Denk eens aan een mobiele cocktailbar. Een keer iets anders dan bier, fris, wijn en bitterballen. Heb je een thema personeelsfeest? Geen probleem! Dan passen wij de cocktails hierop aan. Rising Moon doet er alles aan om jouw personeelsfeest te laten slagen!

Personeelsfeest

Van te voren bespreken we jullie wensen en kijken we wat de mogelijkheden zijn. Als wij op het personeelsfeest cocktails komen maken, nemen we je graag de zorgen uit handen. Wij brengen alles mee: een mobiele bar, glaswerk, shakers, vers fruit, alcohol, frisdranken en een gebalanceerde menukaart. Into The Great Wide Open zei over ons dat ze erg tevreden waren met onze professionele en hippe uitstraling, vriendelijke personeel en snelle service.
Voordat we beginnen met het bereiden van de verse cocktails hebben we ongeveer een uur nodig om alles op te bouwen. We kunnen ook zorgen voor bier, fris, wijn, limonade en hapjes. Ook als het personeelsfeest toch langer duurt dan gepland, is dat geen probleem. Als we aan de limiet van het aantal afgesproken cocktails komen, loopt een van de barmannen of vrouwen even naar de organisator en dan bespreken we of we stoppen of doorgaan. Als we doorgaan rekenen we een stukprijs voor de cocktails die bovenop de offerte komen. Wij brengen altijd voldoende ingrediënten mee, zodat het feest door kan gaan. Liever stoppen? Dan wachten we tot het feest voorbij is met opruimen. Midden op het feest opruimen, is natuurlijk niet zo gezellig. Voor het opruimen hebben we gemiddeld een uur nodig.

Personeelsfeest? huur een mobiele cocktailbar

Werkwijze

Het maakt voor ons niet uit hoeveel gasten er komen; van 50 tot 400, wij draaien altijd door. Van tevoren spreken we een prijs af. Dit doen we op basis van het geschatte aantal cocktails dat erdoorheen gaat. Je kunt uitgaan van zo’n twee cocktails per persoon en dan houd je rekening met de niet drinkers. Wij doen een passend voorstel op basis van jouw budget; op die manier houden we de berekening simpel en blijf jij binnen je budget.

Meer informatie over Rising Moon op personeelsfeest?

Heb je vragen of wil je ons boeken voor een personeelsfeest? Neem dan vrijblijvend contact op met Omar, eigenaar van de Rising Moon. Je kunt hem bellen op: 0639043981 of mailen op: cocktails@risingmoong.nl. Wil je liever je medewerkers zelf cocktails laten maken aan de hand van een cocktail workshop?