Cocktailshaker #1: Quinten

cocktailshaker

Dit is Quinten, cocktailshaker bij Rising Moon. Quinten pendelt tussen Amsterdam en Enschede. Enschede houdt hem zo gezegd van de straat: daar volgt hij de studie Media, Informatie en Communicatie en daarnaast doet hij waardevolle ervaring op bij een productiehuis. Voor zijn afstudeerproject werkt hij namelijk aan zijn eigen korte film. Het einde van zijn studie is bijna in zicht, daarna komt hij snel terug naar Amsterdam. Als het even kan, pakt hij nu al de trein naar hoofdstad om een cocktail te shaken voor Rising Moon, of om er zelf een te drinken. De Moscow Mule bijvoorbeeld, persoonlijk zijn favoriet.

Wat was jou leukste cocktailmoment van afgelopen zomer?
Mijn leukste evenement van afgelopen zomer was de silent disco in de Vondeltuin. Wat begon als een druilerige dag, werd een spetterend feest. Het publiek was te gek en een sfeer heel gezellig. Mede dankzij de cocktails.

Welke cocktail maak jij het liefste klaar?
Ik serveer altijd met groot plezier de Vampierre, omdat ‘ie zo verrassend is: framboos, basilicum en wodka. Vooral vrouwen drinken hem graag.

Voor wie zou jij graag een cocktail maken?
Geef mij maar Queen Elizabeth, dan geef ik haar de Vampierre 😉

Deze vrijdag geeft Quinten een cocktailworkshop in Amsterdam en op zaterdag vind je hem traditiegetrouw in de Melkweg voor Encore. Ben jij ook benieuwd naar een cocktail-les van Quinten, aarzel niet om ons te bellen. Of neem alvast een kijkje bij de Melkweg voor zijn cocktailkunsten.

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!