Cocktailshaker #7: Anthony

Regelmatig laat Rising Moon het woord over aan een cocktailshaker. Dit is Anthony!

Anthony werkte bij de Vondeltuin en vanaf daar maakte hij kennis met Rising Moon. Cocktails maken, dat leek hem wel wat. Met een hotelschool achtergrond staat hij er altijd voor open om nieuwe dingen te leren en gasten een plezier te doen met een bijzonder drankje. Dat deed hij 2 jaar als cocktailshaker, maar Anthony had er zin in om meer te regelen in de wereld van cocktails. Hij haalde zijn rijbewijs en kwam terecht bij de productie waar hij het stokje van Marie overnam. Lekker rond rijden met de bus door Amsterdam, verschillende locaties bezoeken en zorgen dat alles tip top in orde is voor het weekend begint.

Zijn leukste cocktailmoment was tijdens Into the Great Wide Open op Vlieland. Ondanks de koud, de wind en de weinige uren slaap  was het een onvergetelijk weekend waarin het Rising Moon team als een familie voelde. Waar hij naar uitkijkt binnen Rising Moon zijn dan ook nog meer meerdaagse festivals. Dan hoopt hij nog veel Caipirinha’s te maken, zijn favoriete cocktail:   “ik maak hem snel en je kunt variëren in smaak: een beetje zuur of lekker zoet”.

Cocktailshaker Anthony

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!