Cocktailshaker #6: Berk

Regelmatig laat Rising Moon het woord over aan een cocktailshaker. Dit is Berk!

Je hebt werkpaarden en sierpaarden. Ja, ook bij Rising Moon… Maar Berk is er duidelijk een van de eerste categorie: wekelijks rockt hij meerdere cocktailbarren met flair en succes.

Na een aantal avonden achter de bar bood Berk al snel zijn kwaliteiten aan voor extra werk bij Rising Moon en zo werd Berk de commerciële kracht achter de cocktailbar. Geld moet rollen, niet alleen naar hemzelf, niet alleen naar Rising Moon, geld moet alle kanten op, naar iedereen. Zo helpt hij meerdere grote en kleinere bedrijven op weg een commercieel succes te worden.  Als master student in Finance, is hij altijd bezig met cijfers. Voor Rising Moon ligt hij op de loer voor nieuwe opdrachten uit verschillende hoeken. Hij heeft er al vele voorstelrondjes en cocktailpitches op zitten en is nog niet van plan daarmee te stoppen. Wie weet staat Berk straks ook bij jou op de stoep.
Cocktailshaker BerkAls cocktailshaker serveert hij het liefst de Roze fizz aan de dames. De echte rozenblaadjes maken van deze cocktail een ware schoonheid. De sprankeling in hun ogen, dat is waar hij het voor doet. Zelf nipt hij liever aan een caipirinha, flink zuur en met veel alcohol.

Naast economie houdt Berk ook van cultuur en lekker eten. Zijn beste avond met Rising Moon was in de Melkweg tijdens Tasha’s world & the gospel session door Decks with Chefs. Een geweldige combinatie van live muziek, gospel zang, goed eten en onze cocktails. Allen gesetteld in de Oud Zaal wat een intieme sfeer creëert. Als cocktailshaker kon hij meegenieten van de muziek en het feest. De overheerlijke taco’s van de Mexicaanse buurvrouwen maakten de avond helemaal compleet.

Cocktailshaker Berk2

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!