Cocktailbar op locatie

Rising Moon is een cocktailbar op locatie. Onze cocktailbar toveren we tevoorschijn op elke locatie, maar soms zijn plekken zo gezellig dat we er een tijdje blijven. Zo staan we met mooi weer standaard in de Vondeltuin in Amsterdam en in strandtent Timboektoe in Wijk aan Zee.

De Vondeltuin is een van de best bewaarde geheimpjes van Amsterdam. Verscholen tussen het groen in het Vondelpark, kun je hier genieten van een allerlei lekkere dranken, hapjes en gerechten. Je kunt er barbecueën met een groep vrienden en soms organiseren ze Vondeldisco. Volgens Quinten het leukste feest waar hij ooit voor heeft gewerkt.
Bekijk hier de website van de Vondeltuin.

Rising Moon Vondeltuin

Timboektoe is een klein paradijs aan de Nederlandse kunst, bij Wijk aan Zee. Een ontspannen hang-out, waar je uiteraard ook lekker kunt eten en drinken en genieten van de zonsondergang. In Timboektoe zijn er regelmatig optredens die helemaal goed tot hun recht komen zo aan zee.
Bekijk hier de website van Timboektoe.


Zoek jij straks een fijn terras als de binnenstad van uitpuilt van de mensen, kom dan langs in de Vondeltuin of breng een bezoek aan Timboektoe en bestel die welverdiende cocktail. Of wil jij ook een Rising Moon cocktailbar op locatie? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact op met Omar via cocktails@risingmoon.nl

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw bedrijfsfeest?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw bedrijfsfeest gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!