Cocktail workshop

Cocktail workshop in Amsterdam

Een cocktail workshop in Amsterdam? Dan zit je goed bij de Rising Moon. Een geheel verzorgde cocktail workshop in Amsterdam en op andere locaties door Nederland. Leuk voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten of voor speciale uitjes met een groep vrienden of familie. Tijdens deze workshop hoef je je nergens zorgen over te maken, wij regelen alles. Van de lekkerste ingrediënten, drank tot het glaswerk!

Al vanaf 25,- (excl. btw)

Mogelijk op elke locatie

Wij nemen alle ingrediënten & benodigdheden mee

Maak, proef en drink

Op alle locaties

Een cocktail workshop in Amsterdam kan op iedere locatie gegeven worden. Wij toveren een kantoorkantine of vergaderruimte binnen no-time om tot een cocktailbar. Zoals eerder gezegd nemen wij alles mee; vers fruit, de bar, glaswerk, alcohol, frisdrank. Echt alles wordt geregeld. De meest relaxte cursus cocktail maken van Amsterdam! We hebben van tevoren ongeveer een uur nodig om alles klaar te zetten en na de workshop nog een uur nodig om alles weer op te ruimen. We laten alles precies zo achter als hoe het was toen we aan kwamen. Het enige verschil is dat jullie nu precies weten hoe je de cocktails maakt.

Onze workshops

Hoe werkt het?

Deze cocktail workshop in Amsterdam is een feestje! “Een absolute aanrader voor iedereen die extra’s aan zijn of haar feest wil toevoegen!”, zo zegt Fleur van Desmet Studio’s in Amsterdam. Hoe zo’n cursus eruit ziet?

De workshop wordt afgetrapt door een van onze shakers. Hij of zij gaat op een tafel staan, heet iedereen welkom en na een korte introductie gaan we meteen van start met het maken van de cocktails.

Door de ruimte staan drie verschillende bars waar drie verschillende cocktails worden geschonken. Je leert niet alleen hoe je een recept volgt, je leert ook hoe je de materialen goed gebruikt en wat de juiste hoeveelheden zijn. Uiteraard worden de cocktails na het bereiden opgedronken door de makers. Je moet wel weten wat je gemaakt hebt natuurlijk.

Op een ontspannen manier leren

Meest relaxte cursus cocktail maken van Amsterdam

Omdat de shakers van Rising Moon alles voor je meenemen, heb jij echt nergens omkijken naar. Materialen, ingrediënten, recepten; alles wordt geregeld. Bovendien wordt bij deze cursus cocktail maken alles klaargezet en opgeruimd in de staat waarin we het aantroffen. Beter wordt het niet! Puur genieten van een middag heerlijke cocktails maken en drinken.

Neem contact op

Ons inhuren voor jouw cocktail workshop?

Op zoek naar cocktailshakers die jouw cocktail workshop (binnen of buiten Amsterdam) gegarandeerd tot succes gaan maken? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op!